Wine Therapy Habzó boros pakolás

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

150ml

  • ANTI-OX VÉDELEM & FIATALÍTÁS
  • tiszta rezveratrol & habzó bor & A – vitamin
  • 0% Szilikon és Mesterséges színezék
  • Vegán

 

Leírás

Prestige maszk habzó borral, minden bőrtípusért
A szabadalmaztatott tiszta rezveratrol kapszulázott formában rendkívül fiatalító hatású; megvédi a sejteket a napsugarak által okozott károktól, és egészséges bőrszínt eredményez. 20 perc múlva öblítsd le, vagy hagyd fent befejező krémként.
A szabadalmaztatott, kapszulákba zárt tiszta rezveratrol erőteljes fiatalító hatással rendelkezik, miközben védi a bőr sejtjeit a nap sugárzásának káros hatásától, valamint egyenletessé és egységessé varázsolja a bőr tónusát.

TÁROLÁS: 15°C – 25°C

 

Inci

AquaSorbitanStearatePolysorbate60SorbitolGlycerinCetearylEthylhexanoateDicaprylylEtherHelianthusAnnuusSeedOilVitisViniferaSeedOilCetylAlcoholStearylAlcoholHydrogenatedPolyisobuteneHydrogenatedPolydeceneHydrogenatedC6-14OlefinPolymersCetearylIsononanoateHexyldecanolHexyldecylLaurateResveratrolPolymethylMethacrylateTricaprylinWineExtractSodiumBenzoatePanthenolTocopherylAcetateRetinylPalmitateCaprylic/CapricTriglycerideTocopherolBrassicaCampestrisSeedOilRosmarinusOfficinalisLeafExtractSimondsiaChinensisSeedOilCitricAcidParfumCitrusAurantiumDulcisPeelOilAcrylates/C10-30AlkylAcrylateCrosspolymerPhenoxyethanolEthylhexylglycerinD-LimoneneBenzylAlcohol


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook