WHY MASK Ceramidos Fiatalító Maszk

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

2*6ml

  • kiemelkedően tápláló és regeneráló
  • láthatóan feszesítő hatás
  • teljes komfortérzetet kölcsönöz a bőrnek

Leírás

Száraz, érett, tónusvesztett, ráncos, fakó, vízhiányos bőrre.

  • kiemelkedően tápláló és regeneráló
  • láthatóan feszesítő hatás
  • teljes komfortérzetet kölcsönöz a bőrnek

Fiatalító maszk, amely intenzíven táplálja a legszárazabb bőrt is, helyreállítja annak természetes védőrétegét, láthatóan kisimítja és feszesíti. Alkalmazd a letisztított bőrödön, hagyd hatni 15 percig, majd masszírozd be a maradékot. Nem szükséges lemosni.

Inci

AquaHelianthusAnnuusSeedOilGlycerinIsopropylPalmitatePetrolatumButyrospermumParkiiButterParaffinumLiquidumIsohexadecaneSorbitanIsostearatePolyglyceryl-3RicinoleatePerseaGratissimaOilPolyglyceryl-2SesquiisostearatePrunusAmygdalusDulcisOilTocopherylAcetateCeramide3Ceramide6IICeramide1RetinylPalmitateTocopherolBeta-CaroteneDaucusCarotaSativaRootExtractGlycineSojaOilPanthenolAlthaeaOfficinalisRootExtractVignaAconitifoliaSeedExtractAloeBarbadensisLeafJuiceMimosaTenuifloraBarkExtractLeucineValineTyrosineArginineLysineHydrolyzedSweetAlmondProteinMelExtractRoyalJellyExtractJuniperusCommunisFruitOilLavandulaAngustifoliaOilCitrusLimonPeelOilCitrusAurantiumDulcisPeelOilSqualaneSimmondsiaChinensisSeedOilCeraAlbaGlucoseLacticAcidAllantoinCaramelHydrogenatedCastorOilZincStearatePhytosphingosineCholesterolSodiumLauroylLactylateXanthanGumEthylhexylglycerinCaprylic/CapricTriglycerideMagnesiumSulfateSodiumCocoylGlutamateCetearylEthylhexanoateAscorbylPalmitateGlycerylStearateIsostearicAcidIsopropylMyristatePhenylethylAlcoholCeraMicrocristallinaMagnesiumStearateAluminumTristearateParaffinCarbomerCyclomethiconeCyclopentasiloxaneDimethiconolPropyleneGlycolButyleneGlycolEthoxydiglycolDimethiconeSodiumBenzoatePotassiumSorbateCitricAcidSodiumSulfitePhenoxyethanolMethylparabenPropylparabenDiazolidinylUreaParfumBHTD-Limonene*Linalool*Citral*


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook