VITA DERMA Ampulla ACNE

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

5*1,5ml

Hatóanyag

illóolajok, szalicilsav

Leírás

Enyhén antibakteriális és összehúzó hatással rendelkezik. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, kitisztítja az eltömődött pórusokat, szabályozza azok működését. Serkenti a vérellátást, a bőrt tisztítja, vitalizálja, nyugtatja. Problémás, tisztátalan bőr ápolására szolgál.
Használata: + X O (iontoforézis negatív és pozitív póluson váltva). Használat előtt rázza fel! A letisztított és tonizált bőrfelületre vigye fel. 15 perc hatóidő leteltével MOSSA LE!!! 15 éves kor alatt nem javasolt, illetve terhesség és szoptatás alatt sem. Otthonra fényvédőkrémet kell alkalmazni. Vita Derma SPF 30 /Sun Care/.

Inci

AquaAlcoholDenatChamomillaRecutitaFlowerWaterPEG-40HydrogenatedCastorOilPentyleneGlycolSalicylicAcidGlycerinPanthenolMelaleucaAlternifoliaOilMenthaArvensisOilOcimumBasilicumOilPelargoniumGraveolensOilRosmarinusOfficinalisOilLavandulaAngustifoliaOilXantanGumSodiumHydroxideD-LimoneneLinaloolCitronellolGeraniolEugenolCI42051


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook