SUMMER AFFAIR WILD DARK Szupergyors önbarnító mousse

Akció
Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

150 ml

Szereted a vonzóan napbarnított bőr megjelenését? Különben is, a “barna” soha nem lehet “túl barna” neked? Akkor ez a forradalmi újítás csak neked szól! Ismerd meg az Afrodita valaha volt legerősebb és leggyorsabb önbarnító termékét …A legsötétebb csokoládé árnyalatokért, rekordidő alatt! A hab a lehető legmagasabb koncentrációban tartalmazza az önbarnító komplexet .

Leírás

Szereted a vonzóan napbarnított bőr megjelenését? Különben is, a “barna” soha nem lehet “túl barna” neked? Akkor ez a forradalmi újítás csak neked szól!

Ismerd meg az Afrodita valaha volt legerősebb és leggyorsabb önbarnító termékét …

A legsötétebb csokoládé árnyalatokért, rekordidő alatt!

BARNULÁSI ERŐ:

A WILD DARK önbarnító hab néhány óra alatt gyönyörű, intenzíven barnított megjelenést kölcsönöz bőrödnek:

 • NINCS UV sugárzás
 • NINCS narancssárga tónus
 • NINCS kellemetlen szag
 • NINCS foltosra barnulás
 • NINCS folt a ruhákon

SPRAY TAN EFFECT
gyorsan és egyszerűen, közvetlenül az otthonod kényelméből!

EXTRA ERŐS formula

A hab a lehető legmagasabb koncentrációban tartalmazza az önbarnító komplexet . Rendkívül erős, és hatásában teljesen összevethető a professzionális spray barnító eljárásokkal. Könnyen használható, és az eredmények lenyűgözőek!

Szupererős formulájától függetlenül a barnulás intenzitása teljes mértékben rajtad múlik. Ön magad szabályozod a barnulás mértékét – a barnulási idővel és az egymást követő alkalmazásokkal.

 A TOP 5 TULAJDONSÁGOK  

 1. EXPRESS MŰKÖDÉS – az alkalmazás után 2-6 órán belül
 2. KIVÉTELES TARTÓSSÁG – barnító hatás, amely akár 14 napig is tart
 3. KÖNNYŰ TEXTÚRA – a hab gyorsan beszívódik a bőrbe, és nem hagy zsíros érzetet
 4. FESTETLEN TERMÉK – nem hagy nyomot a ruhákon és az ágyneműn
 5. ARCRA ÉS TESTRE és minden bőrtípusra

 AZ ÖSSZETEVŐK TÖKÉLETES ÖSSZEFÜGGÉSE: 

 • Önbarnító AKTIVÁTOROK, 100%-ban természetes eredetű (DHA + eritrulóz)
 • PENTILÉN-GLIKOLa még gyorsabb, hosszan tartó és egyenletes barnulásért
 • KONCENTRÁLT ALOE VERA GÉL atökéletesen hidratált és egészségesen ragyogó bőrért
 • SEMLEGESÍTŐ KOMPLEXaz önbarnító termékek jellegzetes kellemetlen szagával szemben
 • CSODÁLATOS PARFÜM ILLAT,melyben az édes-virágos esszenciák jegyei összefonódnak.

 92% TERMÉSZETES EREDETŰ ÖSSZETEVŐK 

Élvezd az AZONNALI barnulást, amely tartós és intenzív!

 MŰKÖDÉS: 

 • A hab rendkívül magas koncentrációban tartalmaz önbarnító komplexet, amely 100%-ban természetes eredetű. A barnulás aktivátor DHAés eritrulóz kombinációja, amelyek kölcsönös szinergiában biztosítják a bőr legegyenletesebb és legtartósabb barnulását. A hozzáadott pentilénglikol tovább erősíti az önbarnító folyamatot, ugyanakkor kifejezett hidratáló hatással bír.
 • Az önbarnító komplex reakcióba lép az epidermisz felszíni rétegének aminosavaival, pigmenteket termelve, amelyek sötétebb színt adnak a bőrnek. Ne aggódj – a reakció teljesen ártalmatlan.
 • A szín kialakulása már 2 órával az alkalmazás után elkezdődik, a bőrszín legmagasabb szintje pedig körülbelül 6 óra elteltével látható. A szín végül 6 és 24 órával az alkalmazás után alakul ki, és 14 napig megmarad.
 • Az önbarnító hab tulajdonságaitól és teljesítményétől függetlenül a barnulás gyorsasága és intenzitása is egyéntől függ: a bőr előkészítésétől, vastagságától és felvitel pontosságától, valamint a további napi ápolástól. A bőr színét a bőr fehérjetartalma is befolyásolja.A stratum corneum megnövekedett fehérjetartalma növelheti az önbarnító termék által biztosított színezés intenzitását. Ezért nehéz a termék univerzális működéséről beszélni. Az eredmény egyénenként kissé eltérő.
 • A formula koncentrált Aloe Vera Barbadensis géltis tartalmaz, amely intenzíven és hosszan tartóan hidratálja a bőrt, és ennek eredményeként javítja az önbarnító hatását. A jól hidratált bőr egyenletesebben barnul, és tovább tartja a barnított megjelenést.
 • A hab különlegessége a beépített semlegesítő komplexnekköszönhető, amely az önbarnító termékekre jellemző kellemetlen szag ellen küzd. Csodálatos parfüm illattal kényeztet, melyben a kifinomult édes-virágos esszenciák jegyei fonódnak össze.

 EREDMÉNY: 

Intenzíven és egyenletesen barnított bőr, természetesen barnított megjelenéssel. Nincsenek narancssárga tónusok.

A lehető legjobb hatás elérése érdekében szükséges a bőr megfelelő előkészítése az önbarnító termékek felvitelére. A vonzó napbarnított bőr minél hosszabb ideig tartó megőrzése érdekében a további, napi intenzív hidratálás is fontos.

Kövesd az alábbi lépéseket az egyenletes, intenzív és hosszan tartó barnaságért:

 1. Hámlasztás
  Egy-két nappal az önbarnító hab felvitele előtt alaposan radírozzuk le a bőrt. Ezzel eltávolítjuk az elhalt hámsejteket a bőrről, és lehetővé tesszük a hab egyenletesebb felvitelét. Javasoljuk a SUMMER AFFAIR 5 az 1-ben prémium peeling használatát, amely kifejezetten arra készült, hogy előkészítse a bőrt az önbarnító termékek felvitelére.

  Ne használjunk olyan olajos bőrradírokat, amelyek tápláló réteget hagynak a bőrön, mert ez csak gátolja az önbarnító termékek jó és egyenletes felszívódását.

 

 1. A SZÁRAZ TERÜLETEK HIDRATÁLÁSA
  Az önbarnító hab felvitele előtt alkalmazz hidratáló krémet vagy testápolót. Javasoljuk a SUMMER AFFAIR testápoló vagy a luxus PURE GOLD 24 Ka testápoló használatát. Különös figyelmet kell fordítani a tenyér, a könyök, a térd és a láb hidratálására, mivel ezeken a területeken a bőr általában szárazabb. Ily módon megakadályozhatja, hogy a bőr száraz területei túl sok terméket szívjanak fel, és sötétebbnek tűnjenek, mint a test többi része.

 

 1. Önbarnító hab alkalmazása
 • Az önbarnító hab felvitele előtt a bőrnek teljesen száraznak kell lennie.
 • Vidd fel a habot a lehető legegyenletesebben a SUMMER AFFAIR speciális, önbarnító termékek felvitelére szolgáló kesztyűvel.
 • Alkalmazd a terméket kis mennyiségbenkörkörös mozdulatokkal. Ez megakadályozza a különböző színű területek és a nem kívánt foltok kialakulását. Ha túl sok habot vittél fel, azonnal távolítsd el a felesleget nedves törlőkendővel.
 • Kezdd a lábfejnél és a bokánál, és haladj felfelé a testeden.
  Így elkerülheted a vonalak és foltok kialakulását, amelyek a test hajlítása során keletkeznek.
 • Vigyél fel egy kis mennyiségű habot a tenyér felső részére és a talpra, majd egy kesztyű segítségével finoman masszírozd be. Ne felejtsd el az ujjak közötti területeket, valamint a tenyér és a talp széleit. Kerüld a sarok, a talp és a tenyér belső részeit. Végül finoman töröld át az ujjak és a körmök redőit egy nedves ruhával. A könnyebb felvitel érdekében a habot a tenyérre és a talpra is felviheted kesztyű nélkül. Ebben az esetben a tenyér/ujjak belső részeit alaposan mosd le szappannal közvetlenül az alkalmazás után.
 • Felöltözés előtt várj legalább 5 percet, hogy a termék jól beszívódjon a bőrbe. Így elkerülheted a bőr egyenetlen elszíneződését.
 1. HAGYD MŰKÖDNI
 • Hagyd rajta a habot 1-6 órán keresztül vagy tovább. Ez a kívánt barnulási foktól függ. Minél tovább hagyod a habot a bőrödönn, annál barnultabb lesz.
 • Közepes intenzitású barnulás eléréséhez a felvitel után 1 órával mosd le a habot, és a maximális színező hatás érdekében hagyd a bőrön legalább 6 órán át.
 1. ÖBLÍTSÜK VÍZZEL
 • A végén mosd le a habot meleg vízzel, szappan vagy tusfürdő használata nélkül.
 • A színfejlődés a felhordás után 2 órával kezdődik, és 6 óra elteltével éri el a maximális elszíneződést. Még akkor is, ha a terméket korábban lemossák (például 1 órával a felhordás után), a szín továbbra is kialakul a bőrbe felszívódó speciális összetételnek köszönhetően.
 • Az önbarnító hatás még intenzívebbé tétele érdekében másnap ismételd meg az önbarnító hab felvitelét.
 • A bőr napbarnított megjelenésének megőrzése érdekében javasoljuk, hogy 5-7 naponként ismételd meg az alkalmazást.

A lehető legegyenletesebb barnulás elérése érdekében javasoljuk, hogy az önbarnító eljárás előtt szőrtelenítsd a bőrt. A szőrtelenítést legalább 24 órával az önbarnító hab felvitele előtt végezzük. Az önbarnító hatás megőrzése érdekében az eljárás után legalább 1-2 napig ne szőrtelenítsd a bőrt.

A nem kívánt foltok megjelenésének elkerülése érdekében fordíts különös figyelmet a bokára, a csuklóra, a térdre és a könyökre. A barnított megjelenés hosszú távú megőrzése érdekében naponta kezeld bőrödet intenzív hidratáló termékkel. Javasoljuk a SUMMER AFFAIR testápolót, a luxus PURE GOLD 24 Ka testápolót vagy az általad kiválasztott ART OF SPA testvaj használatát.

Ömbarnító KOMPLEX, 100% TERMÉSZETES EREDETŰ

A WILD DARK önbarnító hab a lehető legmagasabb koncentrációban tartalmazza az önbarnító komplexet, amely DHA önbarnító aktivátorból és eritrulózból áll. Az önbarnító összetevők optimális kombinációja, mellyel rendkívül gyors színezést (DHA) és a lehető legtermészetesebb megjelenést érjük el (eritrulóz).

DHA önbarnító aktivátor

Mikrobiális fermentációval glicerinből nyerik, és a cukrok legegyszerűbb keton formája. A szervezetben a szénhidrát-anyagcsere folyamatában termelődik, így az ember számára természetes anyag. A DHA reakcióba lép az epidermisz felszíni rétegének aminosavaival, és pigmenteket (melatinoidokat) termel, amelyek sötétebb színt adnak a bőrnek.

Eritrulóz

Barnulás aktivátor, 100%-ban természetes eredetű, amely ugyanúgy működik, mint a DHA, de lényegesen természetesebb és egyenletesebb bőrszínt biztosít. Lassabban fejti ki hatását (a bőr elszíneződése 2 napon belül következik be), és a barnító hatás tovább tart. A bőrtónus később és egyenletesebben halványodik el, és a bőr mindig megőrzi természetes barnult megjelenését.

PENTILÉN-GLIKOL

Cukornádból származó kivételes hidratáló. Már egyetlen alkalmazás után is bizonyítottan növeli a bőr nedvességellátását. Az önbarnító hatását is javítja: hozzájárul a bőr egyenletesebb, intenzívebb és tartósabb elszíneződéséhez.

ALOE VERA BARBADENSIS KONCENTRÁLT GÉL

Ez egy 10-szeres koncentrátum frissen facsart aloe vera lé. Intenzíven hidratálja a bőrt, serkenti a bőrsejtek megújulásának természetes folyamatát, és ennek következtében hozzájárul az egészséges, fényes és láthatóan tónusosabb bőrhöz.

 

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook