Q10 BOOST ANTI-AGE szemránckrém

Akció
Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

15ml

 • létrehozza az ANTI – AGE védelmet
 • hatékony a szarkalábak ellen
 • csökkenti a sötét karikákat, az ödémát és a duzzanatokat
 • könnyű, gyorsan felszívódó hidratáló textúra
 • 0 % parafin & silicon & mesterséges színezék
 • vegan

Leírás

 • létrehozza az ANTI – AGE védelmet
 • hatékony a szarkalábak ellen
 • csökkenti a sötét karikákat, az ödémát és a duzzanatokat
 • könnyű, gyorsan felszívódó hidratáló textúra
 • 0 % parafin & silicon & mesterséges színezék
 • vegan

Bőr-azonos Q10 koenzimmel, E-vitaminnal, centella kivonattal és szúrós csodabogyóval • antioxidáns hatású • serkenti a kollagén és a hialuronsav szintézist • fokozza a mikrokeringést a szemkörnyéken kisimítja a szarkalábakat, csökkenti a sötét karikákat és a puffadtságot

Az eredmény: fiatalos és jelentősen frissebb és pihentebb megjelenés a szem körül.

Coenzyme Q10 (ubikinon)
minden élő sejt része, ahol is szerepet játszik az egész test energiatermelésében (ATP). Erőteljes antioxidánsként csökkenti az oxidatív stresszt is. Így védi a bőrsejteket az UV sugarak, az alkoholfogyasztás, a szmog, a cigarettafüst és a stressz okozta idő előtti öregedéstől. Mindezek a tényezők szabad gyökök – instabil, erősen reakcióképes molekulák – kialakulásához vezetnek, amelyek többek között maradandó károsodást okoznak a kollagén- és elasztin rostokban. A Q10 koenzim hatékonyan csökkenti vagy semlegesíti az erejüket.

E -Vitamin  (tokoferol)
a bőr minden rétegében megtalálható lipofil antioxidáns. Védi a bőrt a szabad gyökök hatása által okozott károsodásokkal szemben, következésképpen erőteljes öregedés gátló hatással rendelkezik.

Centella extract
javítja a szem körüli bőr mikrokeringését, javítja annak rugalmasságát és feszesebbé teszi.

Szúrós csodabogyó
vízelvezetést fokozó hatása van, javítja a szem körüli bőr mikrokeringését, erősíti a hajszálerek falát és csökkenti azok permeabilitását. Ennek eredményeként minimalizálja a szem körüli duzzanatokat és a sötét karikákat.

Összetevők:
Aqua, Pentylene Glycol, Argania Spinosa Kernel Oil, Dicaprylyl Ether, Cetearyl Alcohol, Theobroma Cacao Seed Butter, Rosa Canina Fruit Oil, Arachidyl Alcohol, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate,  Tocopheryl Acetate, Ubiquinone, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propylene Glycol, Carnosine, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Cecropia Obtusa Bark Extract, Centella Asiatica Extract, Ruscus Aculeatus Root Extract, Cetearyl Glucoside, Behenyl Alcohol, Arachidyl Glucoside, Coco-Glucoside, Parfum, Butylene Glycol, Sodium Lactate, Acrylates/C10-30 Alkyl Crosspolymer, Dehydroacetic Acid,  Benzyl Alcohol, Carbomer, Glucose, Maltodextrin, Silica, BHT,  Ascorbyl Palmitate,  Glyceryl  Stearate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Sulfite

Alkalmazd a krémet reggel és este a letisztított és tonizált bőrre a szemed körül. Kezd kívülről, és haladj a szemhéj belső sarka felé.

Inci

AquaPentyleneGlycolArganiaSpinosaKernelOilDicaprylylEtherCetearylAlcoholTheobromaCacaoSeedButterRosaCaninaFruitOilArachidylAlcoholGlycerinC12-15AlkylBenzoateTocopherylAcetateUbiquinoneAloeBarbadensisLeafJuicePropyleneGlycolCarnosinePalmitoylTripeptide-1PalmitoylTetrapeptide-7CecropiaObtusaBarkExtractCentellaAsiaticaExtractRuscusAculeatusRootExtractCetearylGlucosideBehenylAlcoholArachidylGlucosideCoco-GlucosideParfumButyleneGlycolSodiumLactateAcrylates/C10-30AlkylCrosspolymerDehydroaceticAcidBenzylAlcoholCarbomerGlucoseMaltodextrinSilicaBHTAscorbylPalmitateGlycerylStearateCitricAcidSodiumHydroxideSodiumBenzoatePotassiumSorbateSodiumSulfite


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook