PURE GOLD 24 KA Masszázs olaj arcra és testre

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

500ml

Hatóanyag

arany szemcsék (24Ka), napraforgó- és csipkebogyó olaj, rozmaring extraktum

Leírás

A tiszta arany szemcsék és a regeneráló csipkebogyó olaj kombinációja. Gazdag anti-ageing és hidratáló formulája frissíti az arcot és a testet, bársonyossá és aranyfényűvé varázsolja.
Alkalmazása után az arany szemcsék aktiválják az elektronok működését a bőr sejtjeiben. Ennek következtében megindul a celluláris kommunikáció (mely ösztönzi a sejtek helyreállítását és növekedését). A masszázs után a bőr tónusa javul, rugalmas, szép, természetes és fiatalos ragyogást biztosít.
Használat: Célja egy pihentető masszázs a száraz, fáradt és élettelen bőr számára.

Inci

HelianthusAnnuusSeedOilRosaCaninaFruitOilRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilParfumGoldCI77400CI77820


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook