PURE GOLD 24 Ka LUXURY Méhviaszos meleg borogatás

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

750g

Hatóanyag

jojoba olaj, méhviasz

Leírás

LUXUS MELEG BOROGATÁS méhviasszal és jojoba olajjal. Erős ápoló, hidratáló és védő hatást biztosít. A bőrt nyugtatja miközben megnöveli a hatóanyag felszívó képességét a további termékekből. Minden pakolást hatékonyan juttat a bőrbe. Használat: Vidd fel vastagabb rétegben a Gold 24 Ka maszkot az arcra, majd az előre felmelegített és megolvasztott Gold 24 Ka méhviaszt, kb. 20 percig hagyd, hogy a meleg hatására a maszk hatóanyagai felszívódjanak. A hatóidő letelte után a kihűlt méhviaszt távolítsd el, még a maradék maszkot masszírozd a bőrbe vagy töröld le.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook