PURE GOLD 24 Ka LUXURY Maszk

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

150ml

Hatóanyag

aloe vera, arany szemcsék, béta-glukán, fehér tajtékvirág olaj, kakaóvaj, karitévaj, sárgarépa kivonat, szója izoflavin

Leírás

Az “arany évekre” arcra, nyakra, dekoltázsra. A tiszta arany és az izoflavin kombinációja, serkenti a száraz, külső stressz hatásoknak kitett bőr regenerálódását. A GOLD ampullával kombinálva javítja a bőr védekező képességét, míg az aktív hatóanyagoknak köszönhetően növeli vitalitását, hidratáltságát, rugalmasságát. A maszk felvitelével és egy felejthetetlen masszázzsal a bőr feszesebbé válik; friss, fiatalos, ráncok nélküli külsőt ölt. »Az érett bőr luxusa« az arc, nyak, dekoltázs fáradt bőrére. Az arany és az izoflavin fantasztikus kombinációja, amely serkenti a száraz, érett, külső és stressz hatásoknak kitett bőrtípusokat. Az értékes és hatásos GOLD 24 Ka – ampullával kombinálva segíti a bőr védelmi mechanizmusának felépítését, míg az aktív hatóanyagok növelik a bőr hidratáltságát, vitalitását, rugalmasságát. A pakolás felvitele és egy különleges masszázs után a bőr hihetetlen feszesen, frissen és fiatalosan fog ragyogni, miközben a ráncok mélysége jelentősen csökken. Használat: Alaposan megtisztított, zsírtalanított és tonizált bőrre a pakolást vastagabb rétegben vidd fel, és 20 percig hagyd, hogy a hatását maximálisan kifejtse. A maradékot töröld le. A bőrápolást egy finom masszírozással fejezd be, amelyhez alkalmazd a bőr típusának megfelelő hidratáló vagy tápláló krémet.

Inci

vkakavuščitijoinnegujejokožoizpostavljenosoncu.sAquaDicaprylylEtherSorbitanIsostearateHydrogenatedCastorOilCeresinCeraAlbaLimnanthesAlbaSeedOilCassiaAngustifoliaSeedPolysaccharideHydroxyethylcelluloseGlycerinTheobromaCacaoSeedButterBeta-GlucanRicinusCommunisSeedOilCoperniciaCeriferaCeraPolyglyceryl-2DipolyhydroxystearateAloeBarbadensisLeafJuicePolyglyceryl-3DiisostearateButyrospermumParkiiButterGoldLecithinSoyIsoflavonesHelianthusAnnuusSeedOilBeta-CaroteneDaucusCarotaSativaRootExtractGlycineSojaOilTocopherolTocopherylAcetatePanthenolRosmarinusOfficinalisExtractBrassicaCampestrisSeedOilParaffinCeraMicrocristallinaSodiumBenzoateCitricAcidPotassiumSorbateSodiumSulfitePolysorbate8012HexandiolCaprylylGlycolPhenoxyethanolBenzylAlcoholDehydroaceticAcidMagnesiumSulfateParfumCI77820CI77400


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook