PURE GOLD 24 Ka Divine Lifting szérum

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

100 ml

  • normáltól – száraz bőrtípusra
  • tiszta aranyszemcsék
  • három biomimetikus peptid komplexum
  • atelokollagén
  • ápoló olaj

Leírás

+ több mint 50 különlegesen összeválogatott aktív, a bőr megfelelő működését támogató, hidratáló és ápoló hatóanyag, amelyeket 50 éves fennállásuk alatt, mint a leghatékonyabb összetevőket ismerhettük meg.

Fényűző hatással bíró LIFTING SZÉRUM normáltól – száraz bőrtípusra rendkívül finom, bársonyos textúrával, egyedülálló formulával az azonnali és hosszantartó liftinghatás elérése érdekében! A különleges és hatékony aktív anti-age összetevőinek köszönhetően:

  • a bőrben hosszantartó és megfelelő sejtműködést biztosít, amely megfiatalodott bőr képében tükröződik vissza (biomimetikus peptidek és izoflavonok)1,2;
  • azonnali4 és hosszantartó3 hatással tölti fel a ráncok helyét (bioaktív peptid komplexum és tengeri kollagén);
  • optimális szinten tartja a bőr hidratáltságát, amely egész nap kitart (hidratáló molekuláris háló technológia) 5;
  • egészséges fénylő hatást biztosít az újjászületett bőr számára (arany).

1 in vivo klinikai tesztek 20 önkéntes alanyon, 28 napon keresztül, napi kétszer alkalmazva;
2 in vivo klinikai tesztek 28 önkéntes alanyon, 2 hónapon keresztül, napi kétszer alkalmazva;
3 in vivo klinikai tesztek 24 önkéntes alanyon, 2 hónapon keresztül, napi kétszer alkalmazva;
4
  in vivo klinikai tesztek és elvégzett mérések 15 önkéntes alanyon, 1 órával a felvitel előtt és után;
5 
in vivo klinikai tesztek 22 önkéntes alanyon, egy alkalom után.

EREDMÉNYEK: szemmel láthatóan jelentősen fiatalosabb bőr, 5,5 évvel fiatalabb papilláris dermisz, a ráncok mennyiségének csökkenése a homlokon, szem környékén és a nyaki részen, az aktív hatóanyagok egyszerű és kiváló szinergikus hatásának köszönhetően!

 

Inci

AquaGlycerinHelianthusAnnuusSeedOilCetearylEthyxlhexanoateSorbitanStearatePolysorbate60PentaerythritylTetraisostearateDicaprylylEtherCxyclopentasiloxanePanthenolButyleneGlycolDimethiconeDimethiconeCrosspolymerHydroxypropylCyclodextrinPalmitoylTripeptide-38CarbomerCocoGlucosidePalmitoylTetrapeptide-7PalmitoylTripeptide-1SilicaDimethylSilylateSodiumChondroitinSulfateAtelocollagenCaprylylGlycolDimethiconolLecithinSoyIsoflavonesPolysorbate80TrehaloseUreaSerinePentyleneGlycolAlginGlycerylPolyacrylateSodiumHyaluronateGoldPullulanDisodiumPhosphatePotassiumPhosphateHydrogenatedPolyisobuteneHydrogenatedPolydeceneHydrogenatedC6-14OlefinPolymersXanthanGumPropyleneGlycolBHTAscorbylPalmitateGlycerylStearatePhenoxyethanolParfumMethylparabenPropylparabenDiazolidinylUreaHexyleneGlycolCitricAcidSodiumLactateCI77820CI77400


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook