PERFECT CODE Esszencia

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

30ml

Magas hatóanyag tartalmú képlete biztosítja az erőteljes hatást és ANTI-POLLUTION védelmet.

HATÓANYAGOK: biomimetkusi peptidek, fejlett H2O technológia anti-pollution hatásmechanizmussal, papain enzim, vitaminok.

 

 

Leírás

Magas hatóanyag tartalmú képlete biztosítja az erőteljes hatást és ANTI-POLLUTION védelmet
EREDMÉNYEK:
> EGY ÓRÁVAL A FELVITELE UTÁN akár 42%-al hidratáltabb bőr és akár 31%-al kevesebb ránc.
> HÁROM NAP UTÁN (in vitro) akár 49%-al megnövekedett kollagén szintézis és akár 46%-al több hyaluronsav termelődés**.
> KÉT HÓNAP UTÁN késleltetett foto- és kronológiai öregedés, illetve akár 5,5 évvel fiatalosabb papilláris dermis is kialakulhat***.

* in vivo tesztekkel igazolva, 15 önkéntes tesztalanyon
**in vitro kutatásokkal igazolva, fibroblaszt kultúrán alkalmazva, 72 órás inkubációs időszak után
*** in vivo tesztekkel igazolva, 28 önkéntes tesztalanyon, naponta 2x alkalmazva, két hónap után

 

Inci

AquaLimnanthesAlbaSeedOilCetearylEthylhexanoatePolysorbate60SorbitanStearatePentaerythritylTetraisostearateGlycerinDicaprylylCarbonateCarnosineSilicaDimethylSilylateButyleneGlycolCarbomerCoco-GlucosidePalmitoylTripeptide-1PalmitoylTetrapeptide-7SodiumLactatePentyleneGlycolSodiumChondroitinSulfateAtelocollagenCaprylylGlycolPhenoxyethanolHexyleneGlycolTrehaloseUreaSerineAlginGlycerylPolyacrylatePullulanDisodiumPhosphatePotassiumPhosphateHydrogenatedPolyisobuteneHydrogenatedPolydeceneHydrogenatedC6-14OlefinPolymersCyclomethiconeCyclopentasiloxaneDimethiconolSqualaneSimmondsiaChinensisSeedOilIsostearicAcidTocopherylAcetateRetinylPalmitateIsopropylMyristatePhenylethylAlcoholCeramide3XanthanGumPropyleneGlycolBHTAscorbylPalmitateGlycerylStearateCitricAcidPropylparabenMethylparabenDiazolidinylUreaLacticAcidParfumBenzylSalicylateCitronellolGeraniolButhylphenylMethylpropionalLinaloolAlpha-IsomethylIononeLimoneneHexylCinnamal


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook