Nincs nyár Afrodita marmelada nélkül – melyiket választanád?

Minden nyáron szeretnénk napozni, hogy gyönyörű barnulást érjünk el, ezért mindig a legjobb napozólekvárokat keressük. A leghíresebbek kétségtelenül az Afrodita dzsemek, amelyek évek óta a gyors és mély barnulás szinonimája. Minden évben új típusú lekvár jelenik meg a kozmetikai polcokon, újra és újra friss formulákkal fűszerezve.

Mivel az Afrodita marmelada gyűjteménye meglehetősen kiterjedtre nőtt, a felhasználók gyakran tanácstalanok, hogy melyiket válasszák. Szeretnénk megkönnyíteni a választást, ezért összeállítottunk egy táblázatot, amely segít a döntésben.

Mivel nincs nyár Afrodita lekvár nélkül, mindenképpen válassz olyat, amely tökéletes barnulást varázsol neked ebben a szezonban

A lekvárt önálló termékként (UV-védelem nélkül) csak kora délelőtt és késő délutáni órákban javasoljuk használni. Ellenkező esetben kombináld a választott fényvédő termékkel. Először kend be magad a fényvédős termékkel, majd miután beszívódik, használd a lekvárt.

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook