MEN Triple-Action Fluid

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

100ml

Hatóanyag

aloe vera, jégbor

Leírás

A pumpás kivitelezésű MEN anti–age fluid, hármas hatású formulájának köszönhetően fejti ki erőteljes hatását, amely: 1. intenzív hidratálásban, 2. aktív ANTI-AGING hatásában, és 3. a bőr optimális védelmében nyilvánul meg! Maximálisan alkalmazkodik a férfiak bőrének igényeihez: gyorsan beszívódik és nem hagy zsíros foltokat.

Használat: A Fluidot a letisztított és tonizált bőrre alkalmazd. Otthoni használat esetén reggel és este is kend be vele az arcodat. Professzionális kezelések során kiváló „elengedő” szérumként funkcionál. A bőröd ápolásához javasoljuk a Men családunk férfikozmetikumait és a Clean Up tisztító család tagjait.

Inci

AquaPentyleneGlycolDicaprylylEtherAloeBarbadensisLeafJuicePolyglyceryl-3MethylglucoseDistearateGlycerylStearateCitrateCetearylIsononanoateEthylhexylStearateCyclopentasiloxaneWineCaesalpiniaSpinosaGumMaltodextrinArachidylAlcoholBehenylAlcoholArachidylGlucosideGlucoseParfumCarbomerPotassiumSorbateSodiumBenzoateSodiumSulfitePropyleneGlycolBHTAscorbylPalmitateGlycerylStearateCitricAcidSodiumHydroxideLimoneneLinaloolHydroxycitronellal


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook