HYDRO CONTROL Mattító szérum

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

30ml

Hatóanyag

amazonas komplex, B3-vitamin, citrom- és rozmaring illóolaj

Leírás

Azonnal mattítja a bőrt, csökkenti a faggyúmirigyek túlzott működését, non-comedogenic receptúrájának köszönhetően csökkenti a pattanások és mitesszerek kialakulásának lehetőségét, hidratál. Összességében 3 szinten fejti ki hatását: csökkenti a faggyútermelést és mattít, hidratál és véd a kiszáradástól, szabályozza a bőr víz- és zsírháztartásának egyensúlyi állapotát.
Használat: A szérumot naponta többször is lehet alkalmazni – mindig amikor a bőr felülete kellemetlenül fényleni kezd.

Inci

AquaGlycerylStearateCitrateGlycerinNiacinamideGlycerylStearateDicaprylylCarbonatePropylheptylCaprylateCopaiferaOfficinalisOilCarapaGuaianensisOilEuterpeOleraceaOilStearylAlcoholCetylAlcoholCymbopogonCitratusLeafOilCitrusLimonPeelOilRosmarinusOfficinalisLeafOilXanthanGumDehydroaceticAcidBenzylAlcoholCitralCitronellolGeraniold-LimoneneLinalool


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook