MÁRCIUS HÓNAP KOZMETIKUSA JUNG ANITA

A HÓNAP KOZMETIKUSA 2021.MÁRCIUSBAN!


MÁRCIUSBAN A HÓNAP KOZMETIKUSA:
JUNG ANITA Szigetvárról!

Gratulálunk Neki és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez!
Szokás szerint olvassátok itt a rövid interjút, amit Anitával készítettünk.

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

Anita: 2006 óta dolgozom kozmetikusként. 3 évig egy szalonban dolgoztam, 2009 óta saját szalonnal rendelkezem. Célom az emberek elégedettsége, és a precízség, amire mindig törekszem.

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

Anita: Minden vendég számára a megfelelő hatóanyagú készítményt tudom kiválasztani, a tökéletes eredmény elérése érdekében. Kellemes illatú, jó textúrájú készítmények. Mindegyik termék nagy kedvencem, de ha választanom kellene, akkor az ART of SPA és a Vita Derma termékcsalád. A SPA termékek igazi feltöltődést nyújtanak, kellemes illatuk megnyugtatja a lelket is. A Vita Derma készítmények nagyon jó állagúak, könnyen felszívódó termékek. Amit még kiemelnék nagy kedvencemnek a Hyaluron ampullák, amit gépi kezelésekhez is szívesen használok.

A: Voltál már velünk Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson?

Anita: Sajnos még nem voltam, a vírushelyzet közbeszólt.

A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól? 

Anita: Amióta az Afrodita Cosmetics termékeit használom, sajnos a vírushelyzet nem tette lehetővé, hogy részt vegyek szemináriumon, de biztos nagyon hasznosnak találnám.

A: Az online webináriumokat vagy az élő szemináriumokat részesíted előnyben inkább?

Anita: Jelen helyzetben sokkal inkább a webináriumokat részesíteném előnyben.

A: Hogyan hatott a munkádra a Covid?

Anita: Mint mindenkit a szakmánkban sajnos engem is komolyan érintett a COVID helyzet minden téren. A kiesett időt és forgalmat nem lehet pótolni, de talán szerencsésnek mondhatom magam, hogy a vendégeim ragaszkodnak hozzám és visszatértek.

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

Anita: A kezdő kozmetikusoknak azt tudnám javasolni, hogy legyenek kitartóak, elhivatottak és alázatosak. A szakma iránti szeretet elengedhetetlen anélkül nem fog működni. Továbbá rengeteg türelemre és kitartásra lesz szükségük.

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook