AUGUSZTUS HÓNAP KOZMETIKUSA Magyar Evelin

AUGUSZTUSBAN A HÓNAP KOZMETIKUSA

MAGYAR EVELIN

Debrecenből

Gratulálunk Neki és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez!
Szokás szerint olvassátok itt a rövid kis interjút, amit Evelinnel készítettünk.

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

M.E: Bár még nem olyan rég, 2019 óta vagyok a szakmában, már elmondhatom magamról, hogy a hobbim egyben a munkám is, aminek minden egyes percét élvezem. Célom, hogy mindig naprakész legyek, valamint folyamatosan tanulhassak, új technikákat, kezeléseket sajátíthassak el. Nagy vágyam természetesen ezek mellett, hogy egy nap, egy szépségszalon büszke tulajdonosa lehessek.

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? 

M.E: Azért mert nagyon hatásosak és gyönyörű eredményeket lehet velük elérni, melyek már az első kezelés után szemmel láthatóak. Ezen kívül nagyon szeretem, hogy természetes összetevőket tartalmaznak a termékek valamint, hogy a nagy részük vegán. Nem mehetek el szó nélkül a fantasztikus illatuk mellett sem, melyet a vendégek gyakran jegyeznek meg a kezelések során. 

A: Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

M.E: Egyértelműen az Enzim peeling, hiszen fantasztikus a hatása és minden bőrtípuson alkalmazható. Szerintem egy jolly joker termék, amit akár egy smink előtt is gyorsan fel tudok tenni a szebb végeredmény érdekében.

A: Voltál már velünk Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson? 

M.E: Sajnos még nem volt alkalmam részt venni a gyárlátogatáson, de a következő alkalommal biztosan az első jelentkezők között leszek!  

A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

M.E: Már tanuló korom óta részt vettem és veszek minden szemináriumon, amit egyszerűen imádok. Mindig izgatottan várom milyen új termékek kerülnek bemutatásra. Ezeken az eseményeken a gyakorlati rész mindenképp az, ami számomra a legérdekesebb. 

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

M.E: Soha ne adják fel és mindig legyenek alázatosak a szakma iránt. Legyenek nyitottak az új dolgokra és készek a fejlődésre, hiszen ez az a szakma, amely folyamatosan változik és megújul.

 

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook