A HÓNAP KOZMETIKUSA TÓTH ANDREA

A HÓNAP KOZMETIKUSA
MÁRCIUSBAN

              TÓTH ANDREA Egerből!                     

Fogadjátok sok szeretettel!

Gratulálunk Neki és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez!

Szokás szerint olvassátok itt a rövid interjút, amit Andreával készítettünk.

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

Andi: 1999-ben végeztem Miskolcon a Szemere Bertalan Szakközépiskolában.23 éve dolgozom a kozmetikus szakmában egy szépítő stúdióban, amit én vezetek. Lelkes kozmetikusként kezdtem a munkám, ami a mai napig kitart. Nagyon szeretem ezt a szakmát, régóta vágytam rá hogy kozmetikus legyek.
Szeretek az emberekkel foglalkozni, örömet ad a bőrük meg szépítése, és fontos számomra az ő megelégedésük.
5 évvel ezelőtt találkoztam az Afrodita kozmetika termékeivel. Célom hogy mindenki bőrének a legmegfelelőbb kezelést tudjam biztosítani, egy megfelelő környezetben. Úgy érzem, hogy ezt az Afrodita cég termékeivel tökéletesen megtaláltam. 

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

Andi: Nagyon szeretem az Afrodita Cosmetics termékeit és velük dolgozni, mert kozmetikus pályafutásom alatt sok más cég termékeit kipróbáltam már, de ez az egyetlen család, melynél minden bőrtípust hatékonyan, számomra leghatékonyabban tudok kezelni. Eredményes segítséget tudok nyújtani minden bőrtípus szépítésében. Kedvenc termékcsaládom a WIN UP LIFT, a PURE GOLD 24Ka és a PEEL RE-NEW. Vendégeim megelégedve távoznak minden kezelés befejeztével és ez engem boldogsággal tölt el. 

A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

Andi: Szeretek részt venni a szemináriumokon személyesen. de online is. Nagyon jól esett, hogy az Afrodita csapata a bezárt Covidos időszakban is online képzést szervezett, melyet vissza tudtunk nézni többször is.

A: Hogyan hatott a munkádra a Covid?

Andi: Rosszul. Az első pár hónapban nem kerestek a vendégek, de aztán szépen elkezdtek felbátorodni, s keresni, kérni a korábban megszokott kozmetikai kezeléseket. Elmondhatom, szerencsés vagyok, mert minden vendégem visszajött, sőt új vendégek is. Azóta a lakossági értékesítés is fellendült, jobban, mint a Covid járvány előtti időben volt. Abban a pár hónapban míg “otthon ültem “, addig pedig Afrodita továbbképzésen vettem részt online, tanultam, hogy a visszatérő vendégeimet új szolgáltatással tudjam meglepni.

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

Andi: Mindenképpen alázatos, kitartó hozzáállás, folyamatos tanulás. Javasolnám, próbálják ki az Afrodita Cosmetics termékeit, mert a sikert, a szép eredményeket ezekkel a termékekkel gyorsabban elérik!

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook