HAJ Ápoló szérum 10 az 1-ben

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

45ml

Hatóanyag

makadámia olaj, panthenol, répa olaj, szilikon

Leírás

A 3 dimenziós regeneráló formula gondoskodik a védelemről, mely selymes hatást kölcsönöz a hajnak a használat után. Míg a makadámia olaj fiatalító és revitalizáló hatású, addig a sárga répa olaj erősíti a hajszálakat és a hajvégeket, ez által könnyebben fésülhetővé válik.
Használat: Rázza jól össze és alkalmazza a törülközővel át törölt hajon. Ne öblítse le.

Inci

AquaHelianthusAnnuusSeedOilCyclopentasiloxaneMacadamiaTernifoliaSeedOilDimethiconePanthenolBeta-CaroteneDaucusCarotaSativaRootExtractGlycineSojaOilTocopherolRosmarinusOfficinalisLeafextractBrassicaCampestrisSeedOilParfumEthylhexylglycerinPhenoxyethanolSodiumChlorideCitricAcidBenzylSalicylateCoumarinHydroxyisohexyl3-CyclohexeneCarboxaldehydeHexylCinnamalButylphenylMethylpropionalLimoneneLinaloolAlpha-IsomethylIononeCI47005CI14720CI42051


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook