CHAMOMILE Sensitive tápláló krém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

Hatóanyag

allantoin, aloe vera gél, bisabolol, ceramid komplexum, E-vitamin

A normál, száraz érzékeny bőrtípusoknak kiegészítő védelmet nyújtó készítmény,

Leírás

A normál, száraz érzékeny bőrtípusoknak kiegészítő védelmet nyújtó készítmény, kitűnő regeneráló, tápláló hatással. Helyreállítja bőrünk hidrolipid egyensúlyát és késlelteti öregedési folyamatát.
Használat: Masszírozáshoz, illetve a kezelés tápláló, befejező fázisában is alkalmazhatjuk, mely során javul az aktív összetevők felszívódása. Rozácea esetén tegyen néhány csepp Anticouperose szérumot a krémhez. Termo-modelage maszk alapozójaként is felhasználható. Alkalmazása során a bőr rugalmassága érezhetően fokozódik, simává, puhává válik.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook