ARGÁN Nappali krém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

50ml

Hatóanyag

argán olaj, E-vitamin, Omega-3-, Omega-6- és Omega-9 telítetlen zsírsav

Leírás

Az Argán olaj 80%-os Omega-3 Omega-6 és Omega-9 telítetlen zsírsav tartalommal, az egyik leggazdagabb, legértékesebb, a bőrt tápláló, kozmetikai iparban használatos hatóanyag. Az organikus Argán olaj mellett E-vitamint és karitévajat is tartalmaz, amelyeknek köszönhetően a bőr simábbá, puhábbá válik. Annak ellenére, hogy az Argán olaj elsősorban tápláló funkcióval rendelkezik, a bőr felületén mégsem hagy zsíros és fénylő filmréteget.
Használat: Alkalmazza minden reggel a megtisztított és tonizált bőrfelületen. Gyorsan felszívódik.

Inci

AquaPolyglyceryl-3MethylglucoseDistearateGlycerinHelianthusAnnuusSeedOilIsopropylPalmitateDicaprylylEtherDecylOleatePentyleneGlycolGlycerylStearateStearylAlcoholOleylErucateArganiaSpinosaKernelOilTocopherylAcetateAllantoinParfumLacticAcidSodiumBenzoatePotassiumSorbatePropyleneGlycolBHTAscorbylPalmitateCitricAcid


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook