ANTI-STRESSZ Masszázs olaj testre

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

500ml

Hatóanyag

avokádó- és napraforgó olaj, E-vitamin, levendula- és grapefruit illóolaj, rozmaring extraktum

Leírás

Teljesen megnyugtatja, ellazítja, és energetizálja a stressznek kitett bőrt. A benne lévő illóolajok szinergiája és az illata jótékony hatással van a testre és a lélekre is. Az E-vitamin védi a bőrt a korai öregedéstől.
Használat: Elsősorban relaxációs testmasszírozáshoz ajánlott olaj. Megerőltető fizikai és pszichikai terhelés, valamint aktív sporttevékenység után javasoljuk, Az antistressz masszírozó olaj mindennapi használatával megelőzhető a terhességi csíkok kialakulása.

Inci

HelianthusAnnuusSeedOilPerseaGratissimaOilIsopropylPalmitateCaprylic/CapricTriglycerideLavandulaAngustifoliaOilCitrusGrandisPeelOilCitrusAurantiumDulcisPeelOilTocopherylAcetateRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilParfumD-LimoneneLinaloolCitral


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook