ANTI – CELLULIT Grapefruit & Koffein BW krém

Akció
Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

440ml

Serkenti és felgyorsítja a méreganyagok kiválasztását a bőr alatti szövetekből, és bebizonyosodott, hogy mindössze öt kezelés után (átlagosan) 4 cm-rel csökkenti a test kerületét*.

Leírás

A Grapefruit & koffein „body wrapping“ anti-cellulit krém, grapefruit illóolajjal és koffeinnel, erőteljesen segíti a zsírsejtek degradációját úgy, hogy serkenti a zsírszövetben a telített zsírsavak mobilizálásában részt vevő enzimek működését. Serkenti és felgyorsítja a méreganyagok kiválasztását a bőr alatti szövetekből, és bebizonyosodott, hogy mindössze öt kezelés után (átlagosan) 4 cm-rel csökkenti a test kerületét*.

* Felmérés 10 önkéntes alanynál; öt egymást követő, heti két-három kezelés után.

A szinergiában működő legfontosabb összetevők: grapefruit illóolaj, koffein, fekete bodza kivonat.

Grapefruit illóolaj: javítja a bőr feszességét és felgyorsítja a bőr méregtelenítő folyamatát.

Koffein: klinikai vizsgálatokkal igazolt aktív hatóanyag a test kerületének csökkentése érdekében. Kivételes lipolitikus, zsírbontó hatás.

Fekete bodza kivonat: megakadályozza a víz visszatartását és csökkenti a zsírszövet vastagságát.

Inci

AquaGlycerylStearateCaprylic/CapricTriglycerideDecylOleateGlycerinParaffinumLiquidumPropyleneGlycolCitrusParadisiPeelOilCeteareth-12Ceteareth20StearylAlcoholCetylAlcoholoHydrolyzedGlycosaminoglycansCaffeineTeophyllineTheobrominePelargoniumGraveolensFlowerOilCupressusSempervirensOilJuniperusCommunisFruitOilHederaHelixLeafExtractRuscusAculeatusRootExtractSambucusNigraFlowerExtractSodiumPolyacrylateTocopherolHydrogenatedVegetableGlyceridesCitrateMaltodextrinSilicaPolysorbate60DimethiconeButyleneGlycolRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilMethylparabenPropylparabenDiazolidinylUreaLimoneneCitronellolGeraniolLinaloolCitral


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook