VIRÁGOS ÉRINTÉS Masszázs olaj

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

500ml

Hatóanyag

antioxidánsok, jojoba- és napraforgó olaj

Leírás

100% -ban természetes olajok értékes kombinációja, a jojoba- és a napraforgó olaj gazdag E-vitamin forrás. Erős antioxidáns hatású és intenzíven táplálja, hidratálja és védi a bőrt a kiszáradástól. Az orchidea érzéki illatával bársonyossá teszi. A bőr a feszesítő masszázs után selymes és kellemes illatúvá válik.

Használat: Célja egy hosszan tartó relaxációs masszázs minden bőrtípusnál.

Inci

HelianthusAnnuusSeedOilSimmondsiaChinensisSeedOilParfumIsopropylMyristateTriticumVulgareGermOilBHTTocopherylAcetateBenzylSalicylateCitronellolCoumarinGeraniolHexylCinnamalLimoneneLinaloolAlpha–IsomethylIonone


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook