SUN CARE Marmelada – bronzosító olaj napozáshoz

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

150ml

Hatóanyag

dióolaj, olíva olaj, sárgarépa olaj

Leírás

A Bronzosító – csillámos száraz olaj, mely segíti a bőr gyorsabb és intenzívebb barnulását, miközben vonzóbbá varázsolja azt. Az értékes sárgarépa-, oliva- és dióolaj komplex gazdag bőrtáplálást és hidratálást biztosít.
Használat: Nincs UV védelem. A napozás előtt és után permetezze a terméket a bőrére, ha szükséges. Ez a termék nem alkalmas érzékeny, nagyon fehér vagy gyermek bőrének ápolására. Kerülje a szemmel való érintkezést. Ne nyelje le! Használat előtt jól rázza fel!

Inci

IsopropylMyristateParaffinumLiquidumCaprylic/CapricTriglycerideOleaEuropaeaFruitOilHelianthusAnnuusSeedOilBeta-CaroteneDaucusCarotaSativaRootExtractGlycineSojaOilTocopherolJuglansRegiaPropyleneGlycolAscorbylPalmitateCitricAcidGlycerylStearateTocopherylAcetateParfumTriticumVulgareGermOilBHTMicaPropylparabenBenzylBenzoateLimoneneLinaloolCI12010CI77891CI77491


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook