SUN CARE Marmelada – bronzosító napozáshoz

Akció
Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

Hatóanyag

dióolaj, kakaó vaj, karitévaj, olíva olaj, sárgarépa olaj

Leírás

A Bronzosító segíti a bőrének a gyorsabb és intenzívebb barnulását, miközben vonzóbbá varázsolja azt. Az értékes olaj komplex gazdag bőrtáplálást és hidratálást biztosít.

Használat: Nincs UV védelem. A napozás előtt alkalmazza a terméket vastagabb rétegben a bronzosítani kívánt bőrterületen. Ez a termék nem alkalmas érzékeny, nagyon fehér vagy gyermek bőrének ápolására. Kerülje a szemmel való érintkezést. Ne nyelje le!

Inci

PetrolatumTheobromaCacaoSeedButterCeraAlbaIsopropylMyristateParaffinumLiquidumOleaEuropaeaFruitOilButyrospermumParkiiButterJuglansRegiaPropylparabenHelianthusAnnuusSeedOilBeta-CaroteneDaucusCarotaSativaRootExtractGlycineSojaOilTocopherolParfumPropyleneGlycolBHTAscorbylPalmitateGlycerylStearateCitricAcidBenzylBenzoateLimoneneLinaloolCI12010


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook