SUMMER AFFAIR 3-in-1 Super-Active zsírégető krém marmelada SPF 10

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

150ml

(Június 27-tól kapható, de előrendelhető termék)

  • UV védelem
  • Önbarnító hatás
  • Zsírégető

Leírás

(Június 27-tól kapható, de előrendelhető termék)

Nyári ösztönzés. A szuper-aktív krém marmeládé három fő jellemzője: • 44%-al nagyobb önbarnító hatás*, • SPF 10 faktoros fényvédelem, • Gátolja a test kerületének növekedését a kritikus részeken, illetve gátolja az új zsírpárnák kialakulását. Forradalmian új képlete fokozza a melanin szintézisét (sötét színű pigmentek), ami által gyorsítja a barnulás folyamatát. A koffein és a lótuszvirág kivonata segít csökkenteni a lerakódott zsírpárnákat, ugyanakkor alakformáló hatással is rendelkezik. Jelentősen eltér a többi marmeládétól, mivel könnyű és krémes állaga gyorsan beszívódik, és nem hagy zsíros, olajos érzetet maga után.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook