SUMMER AFFAIR 3-in-1 Super-Active zsírégető krém marmelada SPF 10

Akció
Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

150ml

  • 44%-al nagyobb önbarnító hatás*,
  • SPF 10 faktoros fényvédelem,
  • Gátolja a test kerületének növekedését a kritikus részeken,

Leírás

Nyári ösztönzés. A szuper-aktív krém marmeládé három fő jellemzője: • 44%-al nagyobb önbarnító hatás*, • SPF 10 faktoros fényvédelem, • Gátolja a test kerületének növekedését a kritikus részeken, illetve gátolja az új zsírpárnák kialakulását. Forradalmian új képlete fokozza a melanin szintézisét (sötét színű pigmentek), ami által gyorsítja a barnulás folyamatát. A koffein és a lótuszvirág kivonata segít csökkenteni a lerakódott zsírpárnákat, ugyanakkor alakformáló hatással is rendelkezik. Jelentősen eltér a többi marmeládétól, mivel könnyű és krémes állaga gyorsan beszívódik, és nem hagy zsíros, olajos érzetet maga után.

Ismered az Afrodita marmelada-t? Akkor tudod, hogy nincs nyár e lekvár nélkül, amely segíthet jobb és gyorsabb barnulást elérni. Ezúttal azonban szeretnénk még valamit bemutatni nektek, egy fantasztikus újdonságot:

Az ÚJ, forradalmi, szuperaktív krémes lekvár az eddigi legjobb, és teljesen más, mint a többi marmelada. Egyesíti a 2022-es Bestsellereink hatását: ART OF TANNING Hello, Summer Marmelada testre és az ANTI – CELULITE FAT Burning gél.

Meg fog győzni a könnyű, selymes és krémes textúra, amely gyorsan beszívódik.

Nem csak, hogy hihetetlenül rövid idő alatt barnulsz le a napon, de ez a krémes lekvár más KIEMELKEDŐ hatásaival is elnyeri a tetszésedet:

  • akár 44%-kal nagyobb barnulási intenzitás*,
  • SPF 10 – fényvédelem (UVA + UVB)
  • ZSÍRÉGETŐ HATÁS: anti-cellulit hatás + a kritikus testrészek kerületének csökkentése + új zsírsejtek korlátozott felhalmozódása

FŐ ELŐNY: könnyű, krémes állag

* in vivo vizsgálat, 22 fő, 14 nap alatt, naponta egyszeri használat

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook