Q10 BOOST Krém normál, vegyes bőrre

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

50ml

  • ANTI – AGE bőrápolás 35 év felett
  • gyorsan felszívódó hidratáló formula
  • 2 kiemelkedő antioxidáns erejével
  • bőr-azonos Q10 koenzim + E-vitamin kapszulázott formában
  • vegan termék

Leírás

Szeresd a bőrödet, szeresd a korod! Anti-age bőrápolás (35+), antioxidánsokkal tele!

Bőr-azonos Q10 koenzim + E-vitamin kapszulázott formában a kettős öregedés elleni védelemért és látható fiatalító hatásért.

gyorsan felszívódó hidratáló formula • erőteljes antioxidáns hatás • védi a bőrt a korai öregedéstől, melyet a szabadgyökök okoznak • kisimítja a halványabb és a mélyebb ráncokat • egészségesen fiatalossá és ragyogóvá teszi a bőrt

  • ANTI – AGE bőrápolás 35 év felett
  • gyorsan felszívódó hidratáló formula
  • 2 kiemelkedő antioxidáns erejével
  • bőr-azonos Q10 koenzim + E-vitamin kapszulázott formában
  • vegan termék

 Coenzyme Q10 (ubikinon)
minden élő sejt része, ahol szerepet játszik az egész test energiatermelésében (ATP). Erőteljes antioxidánsként csökkenti az oxidatív stresszt is. Így védi a bőrsejteket az UV sugarak, az alkoholfogyasztás, a szmog, a cigarettafüst és a stressz okozta idő előtti öregedéstől. Mindezek a tényezők szabad gyökök – instabil, erősen reakcióképes molekulák – kialakulásához vezetnek, amelyek többek között maradandó károsodást okoznak a kollagén- és elasztinrostokban. A Q10 koenzim hatékonyan csökkenti vagy semlegesíti az erejüket.

E -Vitamin  (tokoferol)
a bőr legfontosabb lipofil antioxidánsa, és minden rétegében megtalálható. Védi a bőrt a szabad gyökök hatása által okozott károsodásokkal szemben, következésképpen erőteljes öregedésgátló hatással rendelkezik.
Ezenkívül védi a sejtmembránok lipidjeit és lipoproteinjeit az oxidációtól, és megőrzi nedvességmegkötő képességüket. Ezért közvetve hidratálóként működik, és javítja a bőr rugalmasságát.
A fenti okok miatt az egyik legösszetettebb kozmetikai hatóanyagként tartják számon.
A Q10 BOOST krém textúrájában vörös mikrokapszulák formájában található meg, amelyeket az alkalmazás során a masszázzsal “feloldódnak”, és ily módon közvetlenül a bőrbe történő felszívódás előtt aktiválódnak. Az E -vitamin kapszulázott formájáról van szó, amely ez által garantálja az optimális stabilitást és a még nagyobb hatékonyságot.

Összetevők:
Aqua, Glyceryl Stearate, Hexyldecanol, Hexyldecyl Laurate, Dicaprylyl Ether, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Pentylene Glycol, Helianthus Annuus Seed Oil, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Ubiquinone, Rosa Canina Fruit Oil, Tocopheryl Acetate, C12-15 Alkyl Benzoate, PEG-4,  Propanediol,  Agar,  Phenoxyethanol,  Algin,  Polysorbate 20, Dimethicone, Carbomer, Parfum, Paraffinum Liquidum, Propylene Glycol, Citric Acid, Disodium EDTA, BHT, Ascorbyl Palmitate, Sodium Hydroxide, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Linalool, CI 73360

Alkalmazd reggel és este. 1-2 percig masszírozd a krémet gyengéd körkörös mozdulatokkal a bőrödbe, hogy serkentsd a mikrokeringést. Ezáltal fognak aktiválódni a piros millikapszulák.

Sose feledkezz el megtisztítani és tonizálni a bőrödet a napi bőrápolás során. A következetes tisztítás és tonizálás az első és legfontosabb lépések a szép és egészséges bőr felé vezető úton. Csak az alaposan megtisztított és tonizált bőr képes létrehozni a megfelelő élettani egyensúlyt, és ez által felkészülni a bőrápolási termékek aktív összetevőinek optimális felszívódására.

Ehhez válaszd a Clean Up és a Clean Phase termékeket a bőrtípusodnak megfelelően.

Inci

AquaGlycerylStearateHexyldecanolHexyldecylLaurateDicaprylylEtherGlycerinCaprylic/CapricTriglyceridePentyleneGlycolHelianthusAnnuusSeedOilCeteareth-20Ceteareth-12CetearylAlcoholCetylPalmitateStearylAlcoholCetylAlcoholUbiquinoneRosaCaninaFruitOilTocopherylAcetateC12-15AlkylBenzoatePEG-4PropanediolAgarPhenoxyethanolAlginPolysorbate20DimethiconeCarbomerParfumParaffinumLiquidumPropyleneGlycolCitricAcidDisodiumEDTABHTAscorbylPalmitateSodiumHydroxideDehydroaceticAcidBenzylAlcoholBenzylSalicylateLinaloolCI73360


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook