PURE SKIN SOLUTION Tisztító maszk

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

150ml

Leírás

  • mélytisztító, összehúzó, nyugtató és méregtelenítő hatású
  • ajánlott zsíros, tisztátalan, eltömődött pórusokkal rendelkező bőr kezelésére

Könnyű, krémes textúrája, magas aktív hatóanyagtartalma, mélytisztító, összehúzó, nyugtató és méregtelenítő hatást biztosít a bőr számára. A zöld agyag és a kapszulába zárt aktív szén megköti a szennyeződéseket és lehetővé teszi a bőr teljes ragyogását.

Inci

AquaKaolinNiacinamideZincOxideDicaprylylEtherGlycerinMelIlliteDicaprylylCarbonateGlycerylStearateCaprylic/CapricTriglycerideCeteareth-6SimmondsiaChinensisSeedOilCetearylEthylhexanoateStearylAlcoholCetylAlcoholCeteareth-25LacticAcidSalviaOfficinalisExtractArnicaMontanaFlowerextractAlthaeaOfficinalisRootExtractChamomillaRecutitaExtractLavadulaAngustifoliaOilRosmarinusOfficinalisLeafOilMelaleucaAlternifoliaLeafOilBisabololCitrusAurantiumBergamiaPeelOilRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilCharcoalPowderSolumDiatomeaeXanthanGumMannitolCelluloseIronOxideHydroxypropylMethylcelulloseGlucoseCaramelPropyleneGlycolButyleneGlycolEthoxydiglycolLacticAcidStearalkoniumHectoritePropyleneCarbonateDehydroaceticAcidBenzylAlcoholSodiumBenzoatePotassiumSorbateCitricAcidLinaloolD-Limonene


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook