PURE GOLD 24 Ka Divine ampulla – NEM RENDELHETŐ TERMÉK

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

5 x 1,5 ml

Luxus SZÉPSÉGCSEPPEK normáltól vegyes bőrtípus számára

Az ampullákat tiszta arany szemcsék, szója izoflavin és dermo-kozmetikai hatóanyagok rendkívül magas koncentrációja jellemzi, amelyek intenzív ránctalanító hatással rendelkeznek. Alkalmazása: az ampullát kb. 1 percre helyezd meleg vízbe, amelynek hatására jelentősen javul tartalmának felszívódó képessége. A kupak eltávolítása (letörése) után vidd fel az előzőleg alaposan letisztított és tonizált bőrödre – arcra, nyakra és dekoltázsra. Öt napos bőrfiatalító kúrát javaslunk elvégezni.

Leírás

Vásárolj  PURE GOLD 24Ka Divine Lifting szérumot és mi MEGAJÁNDÉKOZUNK egy doboz DIVINE ampulla csomaggal (5 x 1,5 ml). Az akció 2021.12.17. – 2021. 12. 19.

Inci

AquaGlycerinHelianthusAnnuusSeedOilCetearylEthyxlhexanoateSorbitanStearatePolysorbate60PentaerythritylTetraisostearateDicaprylylEtherCxyclopentasiloxanePanthenolButyleneGlycolDimethiconeDimethiconeCrosspolymerHydroxypropylCyclodextrinPalmitoylTripeptide-38CarbomerCocoGlucosidePalmitoylTetrapeptide-7PalmitoylTripeptide-1SilicaDimethylSilylateSodiumChondroitinSulfateAtelocollagenCaprylylGlycolDimethiconolLecithinSoyIsoflavonesPolysorbate80TrehaloseUreaSerinePentyleneGlycolAlginGlycerylPolyacrylateSodiumHyaluronateGoldPullulanDisodiumPhosphatePotassiumPhosphateHydrogenatedPolyisobuteneHydrogenatedPolydeceneHydrogenatedC6-14OlefinPolymersXanthanGumPropyleneGlycolBHTAscorbylPalmitateGlycerylStearatePhenoxyethanolParfumMethylparabenPropylparabenDiazolidinylUreaHexyleneGlycolCitricAcidSodiumLactateCI77820CI77400


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook