PEEL RE – NEW oktató videó

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!

Használd az Afrodita PEEL RE – NEW termékeket szakszerűen. Hámlassz biztonságosan, hatékonyan! Látványos kezelési kombinációk már egy alkalom után is!

Leírás

Használd az Afrodita PEEL RE – NEW termékeket szakszerűen, ismerd meg a hámlasztó módszer rejtelmeit. Az oktató videót egész évben meg tudod vásárolni.

Abban az esetben, ha PEEL RE – NEW csomagot vásárolsz, a vidót ajándékba kapod, azaz nem kell a kosárba tenned külön!

Az oktató videót és a hozzá tartozó anyagokat egy erre a célra alapított zárt Facebook csoportban tudod megnézni, melybe kérned kell a felvételedet a vásárlást és fizetést követően. Erről emailben tájékoztatunk!

Inci

inci


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook