NAGY BOJTORJÁN Olaj 3 az 1-ben minden hajtípusra

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

50ml

Hatóanyag

bojtorján olaj, E-vitamin, illóolajok

Leírás

Megelőzi a hajhullást és segít fenntartani az egészséges megjelenést és növekedést. Nyugtatja az irritált fejbőrt és javítja a haj szerkezetét.
Használat: Az olajat gyengéden masszírozza be a fejbőrbe, a hajszálakba, bele értve a hajvégeket is. Zsíros hajnál hagyja fent 10-15 percig, majd mossa ki. Száraz haj esetén a szebb fény és táplálás érdekében ne öblítse le.

Inci

ParaffinumLiquidumOleaEuropaeaOilIsopropylMyristateArctiumLappaRootExtractTocopherylAcetateRosmarinusOfficinalisLeafOilLavandulaAngustifoliaOilRosmarinusOfficinalesLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilGeraniolD-LimoneneLinalool


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook