MOM NATURAL Testvaj Stria ellen

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

 • a striák megelőzése és korrekciója
 • várandós nők és kismamák számára
 • könnyű, gyorsan felszívódó krémes állagú textúra
 • bőrgyógyászatilag tesztelt
 • 0% paraffin, szilikon, parfüm és tartósítószer
 • natúr kozmetikum
 • vegán termék

Leírás

Ideális várandós nők és kismamák számára, illetve növekedés alatt álló serdülőknek és mindenkinek, aki hírtelen súlyváltozáson esett át. A magas koncentrációjú shea vaj + hidegen sajtolt makadámia olaj javítja a kötőszövet feszességét és rugalmasságát, ezen kívül intenzív tápláló, regeneráló és védő hatása van. Használatát követően enyhíti a száraz bőr okozta feszülés és viszketés érzetét. Bőrgyógyászatilag tesztelt NATUR, VEGAN termék, mely nem tartalmaz paraffint, szilikont, parfümöt és tartósítószert. Intenzív bőrápoló formula könnyen felszívódó krémes textúrával, mely segít megelőzni a striák kialakulását.

 • a striák megelőzése és korrekciója
 • várandós nők és kismamák számára
 • könnyű, gyorsan felszívódó krémes állagú textúra
 • bőrgyógyászatilag tesztelt
 • 0% paraffin, szilikon, parfüm és tartósítószer
 • 100 % -ban természetes natúr kozmetikum
 • VEGAN

Fő aktív összetevők:

Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Pentylene Glycol, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Arachidyl Alcohol, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Dicaprylyl Ether, Behenyl Alcohol, Limnanthes Alba Seed Oil, Xanthan Gum, Arachidyl Glucoside, Brassica Campestris Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Glucose

Shea vaj

Ez az egzotikus összetevő, amelyet a shea fa magjaiból állítanak elő, rendkívül gazdag antioxidánsokban, zsírsavakban és vitaminokban. Elősegíti a sejtek regenerálódását, megújítja a bőr hidrolipid rétegét és segít a káros külső hatások elleni védelemben. Erőteljes hidratáló és tápláló hatása van a bőrre.

Hidegen sajtolt makadámia olaj

Egyike azon ritka növényi olajoknak, amelyek magas koncentrációjú palmitoleinsavat (omega-7) tartalmaznak, serkentik a kollagén és elasztin rostok szintézisét, valamint fokozzák a bőrsejtek regenerálódását. Olajsavat (oleinsav) (omega-9) is tartalmaz, amely gazdagon hidratálja és puhítja a bőrt. Mindez ideális a striák megelőzésére és korrekciójára. Különösen ajánlott száraz, érzékeny és repedezett bőrre.

Szűz, hidegen sajtolt tajtékvirág olaj

Az egyik leghatásosabb bőrpuhító anyagként tartják számon, mely természetes forrása a triglicerideknek és a karotinoidoknak. Vitaminjai és több, mint 90% hosszú szénláncú zsírsav tartalma intenzív bőrregenerálódást és antioxidáns hatást biztosít.

Masszírozd a bőrbe a kritikus területeken – has, comb, fenék és mell – legalább naponta kétszer.

A stria a bőr tartós károsodásának egyik formája, amelyet nem lehet teljesen megszüntetni, csak „csökkenteni”. Ezért elengedhetetlen a következetes preventív ápolás.

A striák elleni bőrápolás nemcsak a várandósság alatt, hanem a szülés utáni első hónapokban is elengedhetetlen, mert ebben az időszakban is kialakulhatnak, amikor is az anyák gyakran megfeledkeznek a megfelelő bőrápolásról.

Striák elleni bőrápolás javasolt a hírtelen növés időszakában (serdülőkorban) és a gyors súlyváltozás időszakában is.

Szükség szerint naponta többször masszírozd be a vajat a bőrödbe: amikor kellemetlen „feszülést” és/vagy viszketést érzel, mindkettő a nagyon száraz bőr következményeként jelentkezik (különösen gyakori terhes nőknél).

MOM NATURAL 100% natúr striák elleni testvajat kombináld szükség szerint a BABY & MOM NATURAL MANDULA OLAJJAL vagy a BABY & MOM 100% NATURAL Ápoló krémmel.

Inci

AquaButyrospermumParkiiButterPentyleneGlycolHelianthusAnnuusSeedOilGlycerinGlycerylStearateCitrateArachidylAlcoholMacadamiaIntegrifoliaSeedOilDicaprylylEtherBehenylAlcoholLimnanthesAlbaSeedOilXanthanGumArachidylGlucosideBrassicaCampestrisSeedOilRosmarinusOfficinalisLeafExtractGlucose


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook