MEN N.1. Borotválkozás utáni lotion

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

120ml

Hatóanyag

niacin (B3-vitamin)

Leírás

Gyors és egyszerű borotválkozást tesz lehetővé zuhanyzás közben, az olajos formulának és az aloe verának köszönhetően nem irritálja és nem szárítja ki a bőrt. Energiával, frissességgel és nedvesség látja el a bőrt.
Használat: Minden borotválkozás után.

Inci

AquaAlcoholDenat.GlycerinCetearylEthylhexanoatePropyleneGlycolPEG-40HydrogenatedCastorOilParfumNiacinamidePanthenolTocopherylAcetatePhenoxyethanolEthylhexylglycerinCarbomerDimethiconeCyclopentasiloxaneSodiumHydroxideCitricAcidDisodiumEDTACitralCoumarinLinaloolLimoneneCitronellolGeraniolAlpha-IsomethylIonone


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook