MEN BEARD szakállápoló wax

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

45 g

  • egyedi megjelenést és stílust kölcsönöz
  • méhviasz és karité vaj
  • Parabén és Szilikon mentes

Leírás

WAXOLJ, hogy a szakállad stílusos legyen!

A különböző hosszúságú szakállak és bajuszok gyors, egyszerű és illatos stílusáért! Méhviasz, shea vaj, valamint természetes argán és arany jojoba olaj összetételének köszönhetően hatékonyan lágyítja és szelídíti meg a legvastagabb szakállat és bajuszt is. Kiváló védelmet és ápolást bizosít a szakáll alatti bőrnek is.

  • egyedi megjelenést és stílust kölcsönöz
  • méhviasz és karité vaj
  • Parabén és Szilikon mentes

Légy merész és készíts magadnak különleges és egyedi szakállat és bajuszt a hétköznapokban is.

Szobahőmérsékleten tárolandó!

Inci

PetrolatumButyrospermumParkiiButterHelianthusAnnuusSeedOilCeraAlbaSimmondsiaChinensisSeedOilArganiaSpinosaKernelOilTocopherylAcetateParfumPropyleneGlycolBHTAscorbylPalmitateGlycerylStearateCitricAcidCoumarinButylphenylMethylpropionalLinaloolLimoneneGeraniolAlpha-IsomethylIonone


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook