MANDULA Olaj

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

150ml

Hatóanyag

E-vitamin, mandula olaj

Leírás

A száraz és érzékeny bőrök ápolására és tisztításához ajánljuk. Kiválóan eltávolítja a sminket, miközben a szempillákat regenerálja és védi a kihullástól. A regeneráló erejénél fogva alkalmas a baba bőrének és a várandós anyák bőrének ápolására – megakadályozza a striák kialakulását is.
Használat: A nyak és a dekoltázs regenerálására használjon enyhén meleg olajat; Alkalmazzuk az említett területekre, meleg, nedves törülközővel fedje be, majd 15 perc múlva finoman masszírozzuk a bőre.
A smink eltávolításához használjon egy vatta korongot., majd öblítsük le vízzel. A maradék olaj kifejezetten jótékony hatással bír a szemkörnyék ápolásában és a szempillák erősítésében.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook