MANDULA Kéz- és körömápoló krém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

100ml

Hatóanyag

karitévaj, mandula olaj

Leírás

A mandula kéz- és köröm krém 2 az 1-ben mandula olajjal és karitévajjal táplálja és védi a kezeket, elősegíti megújulását és erősíti a körmöket. Elengedhetetlen a repedezett, száraz bőr ápolásához. Használat: Alkalmazza minden kézmosás után.

Inci

AquaParaffinumLiquidumGlycerinStearylAlcoholCetylAlcoholPrunusAmygdalusDulcisOilIsopropylMyristateDimethiconeIsopropylPalmitateCeteareth-12Ceteareth-20ButyrospermumParkiiButterCitrusAurantiumDulcisPeelOilRosmarinusOfficinalisExtractBrassicaCampestrisSeedOilMethylparabenParfumDiazolidinylUreaPropyleneGlycolPropylparabenD-Limonene


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook