LIPO-DETOX Intenzív Drainage krém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

450ml

Hatóanyag

avokádó olaj, béta glükán-poliszacharid, csipkebogyó olaj, feketebodza extraktum és glicerin poliakrilát gél, glicerin, NMF, panthenol, pektin, ricinusolaj, szőlő olaj, tölgy és hamamelis extraktum

Leírás

Megoldja a bőr alatti rétegben felgyülemlett fölös víz problémáját, ugyanakkor a bőrt kellően hidratálja és erősíti védekező képességét. A megfelelő védőréteg a nyirokrendszer megfelelő működésének az alapja.
Használat: a krémet egész testre kell felvinni, a nyirok keringésének irányát követve. Mivel hatását még több órán keresztül fejti ki, így ezt a krémet kezelés után nem kell lemosni.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook