LEVENDULA Olajos tusfürdő

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

250ml

Hatóanyag

levendula illóolaj

Leírás

Értékes, pihentető pillanatok alatt a zuhany alatt! A nyugtató levendula illóolaj táplálja, puhítja bársonyossá és kellemes illatúvá varázsolja a bőrt. Kényezteti a testet és a szellemet így zuhanyzás után lehetővé teszi a nyugodt és gondtalan alvást.

Inci

AquaSodiumLaurethSulfateCocamidopropylBetaineCoco-GlucosideGlycerylOleatePEG-7GlycerylCocoateSodiumChloridePolyquaternium-10LavandulaAngustifoliaOilCitrusLimonPeelOilParfumPEG-40HydrogenatedCastorOilOctocryleneHomosalateButylMethoxydibenzoylmethaneTocopherolHelianthusAnnuusSeedOilCitricAcidMethylisothiazolinoneMethylchloroisothiazolinoneCoumarinLinaloolD-LimoneneCI42051CI14720


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook