LEVENDULA és CITROM Olajos folyékony szappan

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

300ml

Hatóanyag

citrom illóolaj, levendula illóolaj

Leírás

Az olajos szappan illóolajok segítségével alaposan megtisztítja a bőrt, megóvja a kiszáradástól, táplálja és nyugtatja azt. A bőr nem szárad ki, enyhe antibakteriális hatással rendelkezik.

Inci

AquaSodiumLaurethSulfateSodiumChloridePEG-7GlycerylCocoateCocamidopropylBetaineLavandulaAngustifoliaOilCitrusLimonPeelOilParfumPEG-40HydrogenatedCastorOilCitricAcidOctocryleneHomosalateButylMethoxydibenzoylmethaneTocopherolHelianthusAnnuusSeedOilMethylisothiazolinoneMethylchloroisothiazolinoneLinaloolCI14720CI42051


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook