KÓKUSZ kéz és körömápoló krém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

100 ml

Leírás

Könnyű, gyorsan felszívódó formula, mely a benne lévő 100% kókuszvíznek köszönhetően extra hidratációt biztosít. Nem hagy a bőrön olajos maradványokat. Selymes bőrt eredményez. Ápolja a kezeket, a körmöt és a körömágyat is. Kellemes kókusz illat.

  • Parafin, Színezék és Szilikon Mentes
  • Vegan termék.

Fő hatóanyag

100% kókusz víz

Gazdag fehérjékben, aminosavakban, enzimekben, vitaminokban és ásványi anyagokban. Intenzív módon hidratálja a bőrt és elősegíti az egészséges sejtnövekedést.

Inci

AquaDicaprylylEtherAlcoholDenat.GlycerylStearateCitrateGlycerylStearateStearylAlcoholTapiocaStarchModifiedCaprylic/CapricTriglycerideIsopropylPalmitateCocosNuciferaFruitJuiceGlycerinSorbitolParfumCarbomerSodiumHydroxideEthylhexylglycerinPhenoxyethanolBenzylSalicylateCoumarinLinaloolHexylCinnamalLimonene


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook