KAROTIN Hidratáló krém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

Hatóanyag

A-provitamin (béta-karotin), allantoin, avokádó olaj, ceramidok, hidratáló komplexum

Leírás

Hatóanyagokban gazdag krém, normál és zsíros bőr hidratálására. A bőrnek visszaadja rugalmasságát, hidratáltságát, feszességét, és fokozza regenerálódó képességét. Ugyanakkor védi a bőrt a nap káros sugaraitól.
Használat: Ideális krém a zsíros, tisztátalan bőr masszírozására, valamint a kezelés befejező fázisában is alkalmazható.

Inci

avokadaspodbujajoobnavljanjekožekrepijonjenefunkcijeinjoščitijo.Oljejeprimernošezlastizasuhoinhrapavokožozaradiblagodejnihučinkovinpatudizanegotežavnekože.


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook