INTIM PROBIOTIKUM TERÁPIÁS Hidratáló krémgél

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

50ml

  • rendszeres használata csökkenti a gyulladásokat és a kellemetlen irritációkat
  • védi és hidratálja a bőrt, egészségesen tartja
  • Azonnali enyhülés az intim területeken fellépő irritációk esetén, alkalmas a bőrirritációk enyhítésére is.

Leírás

A külső intim területek ápolására kifejlesztett gél, mely minden intim mosakodó utáni használatra javasolt. Elősegíti az intim területek bőrének természetes hidratálását, így ideális a mindennapi ápoláshoz. Szabadalmaztatott probiotikus technológiát használ a mikrobióma sokféleségének és a „jó” és „rossz” baktériumok egyensúlyának fokozására és fenntartására az intim területeken, ezáltal csökkenti a szárazság és irritáció érzését, és segít megőrizni a bőr hidratáltságát.

  • azonnal csökkenti a kellemetlen, irritáló érzéseket az intim területeken
  • enyhíti a viszketést és a bőrpírt
  • hidratálja a külső intim terület nyálkahártyáját és megőrzi egyensúlyát (bőrgyógyászok, nőgyógyászok és egy független intézmény megerősítette)
  • rendszeres használata csökkenti a gyulladásokat és a kellemetlen irritációkat
  • védi és hidratálja a bőrt, egészségesen tartja
  • Azonnali enyhülés az intim területeken fellépő irritációk esetén, alkalmas a bőrirritációk enyhítésére is.

Szabadalmaztatott probiotikus technológia

Fokozza és fenntartja a mikrobiomák sokféleségét, valamint a „jó” és „rossz” baktériumok egyensúlyát az intim területeken.

Bioaktív tejsav
Segít kialakítani és fenntartani az intim területek pH egyensúlyát.

Aloe vera
Kiváló természetes hidratáló; nyugtatja és táplálja a bőrt.

Összetevők:
Aqua, glicerin, pentilén -glikol, Aloe Barbadensis levéllé, Xantángumi, Lactobacillus Ferment Lysate, pektin, tejsav, kálium -szorbát, citromsav, nátrium -benzoát, kálium -szorbát, nátrium -szulfit

Használat előtt mindig moss kezet. Alkalmazd az ujjávaid segítségével.  Vidd fel a kívánt mennyiségű gélt a külső intim terület bőrére és nyálkahártyájára naponta kétszer. Csak külsőleg.

Afrodita Tipp:

A hidratáló gél napi használata erősen ajánlott, mivel a rendszeres ápolás megelőzheti a kellemetlen, irritáló érzéseket és enyhítheti a meglévő irritációkat.

+ hatás: a hidratáló intim gél kiváló megkönnyebbülést nyújt a lelkes kerékpárosoknak is, mivel gyengéden lehűti és megnyugtatja a comb belső részét, amely különösen hajlamos az irritációra a nyeregben végzett intenzív edzés után.

+ hatás: egészítsd ki a bőrápoló rutinod a Probiotikum terápiás Intim Mosakodóval.

 

 

Inci

AquaGlycerinPentyleneGlycolAloeBarbadensisLeafJuiceXanthanGumLactobacillusFermentLysatePectinLacticAcidPotassiumSorbateCitricAcidSodiumBenzoatePotassiumSorbateSodiumSulfite


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook