INTIM MOSAKODÓ Delicate Balance

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

Hatóanyag

bioaktív tejsav, tölgyfakéreg extraktum, zsálya extraktum

Leírás

Állítsd vissza a tested legérzékenyebb területének pH-egyensúlyát a DELICATE BALANCE Intim mosakodóval. A bioaktív tejsav és a hozzá adott tölgy és zsálya természetes kivonatának köszönhetően az intim mosakodás azonnali könnyedséget és tartós frissességet biztosít. Mivel adstringens és enyhe antibakteriális hatást fejt ki, enyhíti a bőrirritáció tüneteit, és csökkenti a káros külső hatásokra való fogékonyságot.

AFRODITA TANÁCSA

♥ Használj rendszeresen intim mosakodó géleket ♥ Kerüld a szintetikus alsóneműket és a szintetikus bélésű ruhadarabokat, mert megakadályozzák a bőr légzését ♥ Kerüld a szorosan illeszkedő (szűk) ruhák viselését ♥ Mindig cseréld le a nedves fürdőruhádat szárazra ♥ Bizonyos időszakokban, mint a terhesség, szülés után és a menopauza alatt különösen fontos a megfelelő intim higiénia.

Inci

-Sastojci-IngredientsAquaCoco-BetaineCoco-GlucosidePolyquaternium-10Polysorbate20SalviaOfficinalisExtractQuercusRoburExtractAloeBarbadensisLeafJuiceGlycerinLacticAcidParfumCitricAcidAlcoholPotassiumSorbateSodiumBenzoateSodiumSulfite


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook