HYALURON 24h Hydro maszk

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

150ml

Hatóanyag

béta-glukán, hyaluronsav

Szabadalmaztatott, 100% természetes hyauloronsavat tartalmaz

Leírás

Szabadalmaztatott, 100% természetes hyaluronsavat tartalmaz, alacsony molekula tömeggel, amely erőteljes és hosszantartó hidratálást biztosít a bőr mély rétegeiben. Serkenti a bőr számára két legfontosabb fehérje: a kollagén és elasztin szintézisét. a bőrt frissíti, vitalizálja, serkenti a sejt szintű anyagcserét, hidratál, megnöveli a bőr vízmegtartó képességét, bőrt regenerálja (a stressz, UV sugárzás és öregedés hatásaival szemben).
Használat: A pakolást az alaposan letisztított, erősen tonizáld bőrre vigye fel és 20 percig hagyja hatni. Meleg vízzel mossa le, majd a bőr típusának megfelelő HYALURON 24h krémet vigye fel. Még jobb eredmény elérése érdekében a kezelés során használja a HYALURON ampullát is. A maszkot napi egyszer alkalmazhatja, illetve az előre meghatározott terv szerint. A kezeléssel a bőr erősen hidratált, rugalmas, friss, fiatalos külsőt ölt.

Inci

AquaPentyleneGlycolHelianthusAnnuusSeedOilGlycerinPropylheptylCaprylateArachidylAlcoholCetearylEthylhexanoateBehenylAlcoholPanthenolSodiumHyaluronateBeta-Glucan12-HexanediolCaprylylGlycolSodiumBenzoateStearylAlcoholCetylAlcoholPolyacrylateCrosspolymer-6PropyleneGlycolPanaxGinsengRootExtractLacticAcidPotassiumSorbateXanthanGumParfumBHTArachidylGlucosideAscorbylPalmitateGlycerylStearateCitricAcidGlucose


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook