Június Hónap Kozmetikusa

JÚNIUSBAN A HÓNAP KOZMETIKUSA

HAVAS BEATRIX Budapestről!

Fogadjátok sok szeretettel!
Gratulálunk Neki és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez!
Szokás szerint olvassátok itt a rövid kis interjút, amit Beával készítettünk.

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

H.B: 2006-ban végeztem kozmetikusként, majd 2009-ben indítottam el saját vállalkozásomat. Legfőbb célom ebben a szakmában, hogy minél több emberhez eljusson, hogy a természet csodás kincstára mennyi minden problémára gyógyír, és emellett, ha bőrünk jelez, akkor annak belső oka is van, ezért a test és lélek együttes ápolásában hiszek. Vendégkörömet évek óta nem kívánom bővíteni, hogy a meglévő vendégeimre elegendő idő jusson.

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni?

H.B: Itt kapcsolódnak be az Afrodita termékei. Azok a termékek, amiket Tőletek használok, gyakorlatilag  minden káros anyagtól mentesek, emellett vegánok is, gazdag hatóanyagtartalommal. Folyamatos fejlesztésük is egyedülálló, és ami a legfontosabb, hogy a kívánt hatás sem marad, bármilyen bőrtípusról is legyen szó. (Regény tudnék írni erre a kérdésre)

A: Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

H.B: Kedvenc terméket nehéz meghatározni, de mivel a Borterápia volt az első, aminek az illata egy szakmai kiállításon “csavarta el az orromat”, hozzá húz a szívem, de az új Art of Spa termékek is nagy kedvenceim és minden más, amiben magas gyógynövény, olaj, ill. illóolaj tartalom van.

A: Voltál már velünk Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson?

H.B: Igen voltam, kétszer is. Fantasztikus volt, szakmailag és kikapcsolódásban is, legalább egyszer mindenkinek látni kell, hogy honnan is indulnak útjukra ezek a termékek. Remélem lesz még alkalmam részt venni.

A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

H.B: Nagyon hasznosak a szemináriumok, de sajnos ritkán jutok el. Amikor egy új termék, termékcsalád kikerül a kozmetikusokhoz, akkor jó szemmel láthatóan tapasztalni a változást, illetve az eredményt.

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

H.B: Kitartás, megértés, türelem. Az emberek iránti szeretet elengedhetetlen, anélkül nem fog menni, mert csak akkor tudok segíteni egy problémán, ha az illető beenged, befogad. Nekem a szem mellett a bőr is a lélek tükre.

Köszönöm, hogy a hónap kozmetikusa lettem, az elismerés mindig új lendületet ad és nagyon köszönöm az ajándékokat is!
Havas Beatrix

 

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook