BLACK FRIDAY HÉTVÉGE 2021. 11. 26. – 28.

Idén is elképesztő
30%-os
KEDVEZMÉNNYEL
várunk a
BLACK FRIDAY HÉTVÉGÉN!

2021. 11. 26. 00:00. – 2021. 11. 28. 24:00

FIGYELEM: AZ AKCIÓ minimum 2 db SHOT vásárlása esetén érvényes (bármilyen összeállításban kérheted, nem kell két egyformát választanod) A rendelésedet leadhatod  a Területi képviselődnél, illetve a webshopban is, amennyiben regisztrált felhasználó vagy!

Vásárold meg a LEGINNOVATÍVABB, AZONNALI HATÁSÚ SHOT termékeinket!


MULTIAKTÍV FELTÖLTŐ SZÉRUMOK, rendkívül széles körű felhasználással – KÉZI és GÉPI KEZELÉSEKBEN IS ALKALMAZHATÓK

HYALURON & B5 BOOST SHOT

Luxus hidratáló és feltöltő koncentrátum a rendkívül hidratált, telt bőrért.

Intenzív hidratáló BOOSTER, a bőr azonnali hidratálása és nedvesség tartalmának tartós növelése érdekében, amely a felvitele után akár 12 órán keresztül kellemesen hidratált marad.

Kiválóan alkalmas érzékeny bőrtípusok ápoláshoz is, mivel a panthenol, azaz a B5-provitamin, nyugtató és regeneráló tulajdonságairól ismert. Megnyugtatja az irritált bőrt, csökkenti érzékenységét és erősíti annak ellenálló képességét.

Különleges, aktív összetevők tárháza: alacsony molekulatömeggel rendelkező, szabadalmaztatott hyaluronsav (20-50 kDa) + B5-provitamin + NMF (természetes hidratáló faktor).

 

INSTANT OXYGEN POWER SHOT

FIATALÍTÓ KONCENTRÁTUM a fiatalos, élettel teli bőrért.

Kiváló Anti-age, azaz fiatalító és bőraktiváló koncentrátum, tiszta oxigénnel a bőr frissességének és azonnali energiával való ellátásának eléréséhez. Intenzív regeneráló és bőrfiatalító hatással rendelkezik. A serkentőleg ható, koncentrált OXY-formula elősegíti a kollagén megfelelő szintézisét, javítja a bőr szerkezetét, kisimítja felületét és megemeli a fáradt, szürke, atrofált bőr életenergiáját is.

Különleges, aktív összetevők tárháza, ezen csodálatos hatások elérése érdekében: fiflow BB61, amely megköti a légköri oxigént, javítva a bőr oxygénellátását, a sejtek közötti anyagcserét + karnozin dipeptid, amely kiváló antioxidáns és antipollution hatású + szója izoflavin, amely serkenti a kollagénrostok szintézisét és a bőr regenerálódását.

C10 VITAMIN SUPER SHOT

PIGMENTÁCIÓ KORREKTOR, egy csodálatos koncentrátum a bőr szépségének teljes átalakításáért és helyreállításáért.

Pigmentelváltozásokat helyreállító szérum, a bőr állapotának javítására: a hiperpigmentáció, az öregségi foltok és szeplők kialakulása ellen hat úgy, hogy gátolja a melanint (bőr pigmentje) előállító enzim túl-működését. Halványítja, fehéríti a bőrt, eltávolítja a sötét pigmentfoltokat, az öregségi foltokat, és kiegyenlíti a bőr tónusát. Kiváló védelmet biztosít a nap és az UV sugárzás káros hatásaival szemben. Bizonyítottan védi a bőrt az UVA és UVB sugárzás okozta károsodásokkal szemben, és erős antioxidáns védelmet nyújt a szabad gyökök romboló hatásai ellen.

Kulcsfontosságú összetevők ezen csodálatos hatások elérése érdekében: 10% C-vitamin (aszkorbil-tetraizopalmitát) + szkvalán (bőrazonos olaj, a zsíros és vegyes bőrtípusok kezelésére) + “arany” napraforgóolaj

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook