HERBAL MIX Sampon

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

1000ml

sérült hajra

regeneráció és vitalizáció

bőrbarát pH

szilikon mentes

Vegán

+ organikus körömvirág

Leírás

A sampon gondosan kiválasztott komplex gyógynövényeket tartalmaz: körömvirág, zsálya, csalán, nyír és kamilla. Megnyugtatja és revitalzálja a fejbőrt, segíti a haj regenerálódását. Különösen alkalmas a minden napi hajmosáshoz, így a haj jól ápolt, csillogó és élettel teli lesz.

Használat: A sampont kétszer alkalmazd: 1. Mosd meg a hajadat és öblítsd le, hogy a zsír és a szennyeződések eltűnjenek. 2. Alkalmazz masszázst egy-két percig, majd öblítsd le, hogy serkentsd a mikro-keringést és optimalizáld a hatást.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook