GOLDEN BLISS Tusoló gél

Akció
Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

250ml

Hagyd magad elvarázsolni az eddigi legcsillogóbb
és legillatosabb tusfürdő kollekciónkkal, amelyet különleges parfümjegyek és a csillogás eleganciája ihletett.

Leírás

Hagyd magad elvarázsolni az eddigi legcsillogóbb
és legillatosabb tusfürdő kollekciónkkal, amelyet különleges parfümjegyek és a csillogás eleganciája ihletett.

·      kényeztesd bőröd eme csillámos tusfürdővel ·      tapasztald meg azt a különleges „extrát”, amelyet ez a tusfürdő biztosít számodra ·      zuhanyzás közbeni tápláló bőrápolás az aranyszínű jojobaolajnak köszönhetően·      különleges illatjegyei varázslatos harmóniát biztosítanak·      vegán képlet és bőrbarát pH

HATÁSA, EREDMÉNYEK: A fényűző, arany szemcséket tartalmazó tusoló gél kifinomult illatvilágával csábít, míg zuhanyzás közben a tökéletes kényelem érzetét biztosítja. Ápold bőröd már zuhanyzás közben és tapasztald meg Te is ezt a pluszt, amelyet a GOLDEN BLISS tusoló gél nyújt számodra, egy fenséges illatvilág harmóniájába burkolva.

FŐ AKTÍV HATÓANYAGOK: Hidegen sajtolt szűz jojobaolaj,
amelyet folyékony viaszként ismerünk, és amely szerkezetében nagyon hasonlít a bőr természetes faggyújához. Kondicionálja a bőrt, segít megelőzni annak kiszáradását.

Afrodita javaslata: A tökéletesen kondicionált és puha bőr érdekében zuhanyzás után használj testápoló tejet vagy testvajat.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook