FOOT CARE Lábbalzsam

Akció
Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

100ml

Hatóanyag

levendula extraktum, vad gesztenye extraktum

Leírás

A krémes textúrája gesztenye- és kamilla kivonattal és a koffein finoman nyugtatja a fáradt lábakat, és segít megszüntetni a lábdagadást, és a nehéz láb érzést. A rozmaring-, levendula- és fenyő természetes olajok gazdagon táplálják és puhítják a száraz, durva bőrt. Enyhe antibakteriális hatással rendelkezik.
Használat: Alkalmazza minden este és reggel fürdés után.

Inci

AquaPetrolatumGlycerinParaffinumLiquidumSorbitanIsostearateHydrogenatedCastorOilIsopropylPalmitateCaprylic/CapricTriglycerideDicaprylylEtherPolyglyceryl-2DipolyhydroxystearateCeresinCeraAlbaHexyldecanolHexyldecylLaurateMyristylMyristateIsohexadecanePolyglyceryl-3DiisostearateDimethiconeTriticumVulgareGermOilGlycineSojaOilBisabololChamomillaRecutitaExtractRosmarinusOfficinalisLeafOilLavandulaAngustifoliaOilPinusSylvestrisLeafOilPropyleneGlycolGlucoseAesculusHippocastanumSeedExtractRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilLacticAcidEthoxydiglycolButyleneGlycolAlthaeaOfficinalisRootExtractSodiumBenzoatePotassiumSorbateCaramelCitricAcidMentholCamphorParaffinCeraMicrocristallinaLanolinAlcoholMagnesiumSulfateDiazolidinylUreaMethylparabenPropylparabenSodiumChlorideSodiumSulfateLinaloolD-LimoneneCI47005CI42051


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook