ENERGIA Pakolás

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

150ml

Hatóanyag

citromfű-, fekete bors- és teafa illóolajborostyán- és alga hidratáló komplexumaloe vera gélpanthenol (B5-provitamin)

Leírás

Enyhe hyperémiát vált ki, melynek köszönhetően javul a sejtek oxigén- és tápanyagellátása. Kiváló zsíros, aknés bőr mélytisztítására. A száraz, fáradt, szürke, atrófiás bőr gyors vitalizálására, tonizálására szolgál. Észrevehetően visszaadja a bőr egészséges tónusát (lifting hatás), egyúttal a bőr mély rétegeinek tisztulása, mely szükséges a zsíros, aknés bőr kezelésekor. Az Energia „R” Pakolás antistressz és antiszeptikus hatású.
Használat: Használat előtt rázza fel. A pakolást vékony rétegben vigye fel a letisztított bőrre, és ezután figyelje a reakciót. A jó vérkeringésű bőr esetén gyorsabban jelentkezik a bőrpír, mint a rosszabb keringésű esetén. Vérbőségtől függően 5-20 percig hagyja hatni, majd hideg vízzel mossa le. Erős hyperémia estén hideg borogatással nyugtassa meg a bőrt. A fokozott vérbőség és csipkedő érzés normális bőrreakció. Javasoljuk, hogy a pakolást mellkezelő eljárásoknál is alkalmazza.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook