ÉDES VANÍLIA Masszázs olaj

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

500ml

Hatóanyag

antioxidánsok, makadámia olaj, napraforgó olaj

Leírás

A 100% -ban természetes olajok, makadámiai olaj, vitaminok és esszenciális zsírsavak intenzíven táplálják a bőrt, és lassítják az öregedési folyamatokat. Javítja a bőr rugalmasságát, és gátolja a striák kialakulását, a bódító édes vanília illata teljes kikapcsolódást biztosít.
Használat: Célja egy hosszan tartó lazító masszázs minden bőrtípusra, de különösen fáradtra.

Inci

HelianthusAnnuusSeedOilMacadamiaIntegrifoliaSeedOilParfumIsopropylMyristateTriticumVulgareGermOilBHTTocopherylAcetateBenzylBenzoateCinnamalCitronellolCoumarinGeraniolLimoneneLinaloolAlpha–IsomethylIonone


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook